Despre mine. Pisici, muulte pisici și cărți…

Georgiana, 23, învăț și lucrez : nu contează ce și unde

– Iubesc somnul și nu sunt prea matinală, cu toate că dimineața este momentul în care sunt mult mai creativă și mult mai capabilă de a învăța.

– Pentru a mă trezi am nevoie de câteva alarme, setate din 5 în 5 minute timp de o oră.

– Când dorm, de obicei, port ciorapi, chiar și dacă e cald. Mi-e frică să nu-mi fie frig noaptea și să trebuiască să mă scol și să-mi caut ciorapi.

– Nu-mi place să-mi calc hainele. Dacă o să mă întâlniți vreodată pe drum mult prea „călcată”, să știți că am fost impusă să o fac. Nu-s eu vinovata!

– Iubesc florile, dar nu prea iubesc să-mi fie dăruite. Ador buchetele originale: diferite culori, diferite specii, selectate și aranjate foarte atent și cu mult gust. Nu-mi plac trandafirii roșii. Toată lumea dăruiește trandafiri roșii.

– Am o obsesie pentru parfumuri. Îmi place să-mi simt parfumul mereu. Mă calmează. Nu pot să zic că am o categorie anumită de parfumuri, ori prea dulci, ori prea fresh. Prefer o combinație între ele.

– Nu mi-au plăcut niciodată științele exacte: nici chimie, nici matematică, nici fizică, nici informatică, dar în liceu am încercat să fac tot posibilul pentru a mă descurca și eram uneori atât de încăpățânată, încât dacă doream să arăt că știu, puteam să stau acasă și să încerc să rezolv acea problemă, chiar și câteva ore.

– Urăsc sportul și educația fizică. Niciodată nu mi-au plăcut profesorii de educație fizică, disciplină, pe care am considerat-o mereu lipsită de importanță. Cu toate că acum îmi dau seama că sportul e destul de important, dar în școală, liceu nu e predat așa cum ar trebui să fie predat.

– Ador la nebunie limbile străine. Visul meu din copilărie era să cunosc toate limbile din lume. Cum credeți, oare e posibil?

– Îmi place muzica. Ador vioara, pianul, tobele, ghitara. Am urmat 4 ani, cursuri de vioară, dar din cauza profesoarei, am renunțat. Mă întrebați dacă regret, da, uneori, da. Cu toate acestea dacă aș putea să întorc timpul înapoi și să reîncep orele, tot aș renunța, nu pentru că nu-mi plăcea vioara, ci pentru că unii profesori nu-și dau seama cât de mult rău pot să facă prin atitudinea pe care o manifestă față de elevii lor.

– Îmi place să citesc și mie teamă că nu voi avea destul timp ca să citesc toate cărțile pe care doresc să le citesc. Sunt așa de multe și timp atât de puțin. De obicei citesc romane de dragoste, romane criminalistice, psihologice…

– Îmi plac serialele criminalistice, psihologice și dacă aș avea posibilitatea mi-ar plăcea să lucrez la FBI. Cred că e o profesie foarte riscantă și foarte stresantă. Și fiindcă îmi plac riscurile, m-aș implica fără doar și poate…

– Iubesc ceaiul de melisă. Cafeaua o beau ocazional.

– Ador viteza și adrenalina pe care o simți în acel moment, mă înnebunește. Cu toate acestea am puțină frică de ea. Atât de contradictoriu…

– Iubesc pisicile la nebunie. Le iubesc atât de mult, încât viața mi-ar părea imposibilă fără de ele.

– Nu-mi plac câinii. Sunt prea fideli și prea mult te sufocă cu afecțiunea lor.

– Îmi plac oamenii inteligenți, recunosc, mă atrag.

– Îmi iubesc părinții, fratele, sora, nepotul (plus tinerica lui soțioară), care sunt cei mai the best of the best din viața mea. Îmi iubesc și celelalte rude, dar recunosc că nu sunt atât de apropiată de ele.

– Iubesc culoarea albastră.

– Sunt visătoarea și totuși cu picioarele pe pământ, sunt neserioasă și totuși serioasă. Iubesc și urăsc, mi-e frică și totuși am curaj, sunt sensibilă și totuși puternică.

Așa sunt eu mai mult de 50 % ! Acest articol nu este un pamflet și trebuie să-l tratăm ca atare.

21 de gânduri despre „Despre mine. Pisici, muulte pisici și cărți…

    • Ehh, tu care mă cunoști, te rog, nu destăinui lumii întregi secretul )) Mulțumesc enorm! :* Știi că succesul meu, ți se datorează în special ție și apoi mie )) Dacă nu-mi dădeai acel sfat și dacă nu-mi expediai acel link, probabil acest blog nu era să existe…

      Apreciază

  1. Frumos aici la tine 🙂 Îmi place. Descrierea asta e bestială! Ps. De ce nu îți plac cățeeeeiiii? :(( Să știi că nu sunt mai afectuoși decât o pisică :)) Ai mei sar dimineața pe toți care ieșim din casă, ca și cum nu ne-ar mai fi văzut de un secol. În general cam asta le e afecțiunea… cum intri pe poartă cum hop pe tine, în rest nu vin așa să se frece de picioare ca pisicile 🙂 Ceai de melisă nu am băut niciodată, nici nu știu ce e aia. Și nici mie nu-mi place să calc :)) Absolut deloc! 😀

    Apreciază

    • Îmi plac cățeii, doar că nu 100%. Uneori iubesc foarte mult fidelitatea lor. Am avut o perioadă în care am stat timp de-o săptămână singură cu o cățea, eram cele mai bune prietene, sincer )) Făceam totul împreună, dar după ce au venit stăpânii ei, m-a uitat, nesimțita care e ea )) Și profita de afecțiunea mea, venea la mine și-mi zicea că vrea afară de câteva ori într-o oră și a observat că-s așa bună și o făcea încontinuu și peste câteva minute dorea înapoi. Șmecheră de tot )) Nu-mi place mirosul lor. Pisicile sunt mai curate și ele dacă au mâncat vin la tine doar dacă vor să le dai puțină atenție. Le ador enorm de mult ))
      E liniștitor acel ceai. Nu știu dacă este în România. Cât am fost acolo, am căutat, dar nu am prea găsit.
      Apropo, merci… Îmiface o deosebită plăcere să știu că te-ai simțit bine la mine. Mai intră, de ce să nu o faci? ))
      Pentru noi trebuiesc inventate haine care se calcă singure ))

      Apreciază

Lasă un comentariu