„Artista” Adrianei Ungureanu va fi lansată la Chișinău

lansare-de-carte

Vă întrebați cum ați putea să vă petreceți seara de joi,  24 noiembrie? Dacă ești un/o pasionat(ă) de lectură ai accesat link-ul potrivit.  Dacă nu faci parte din categoria cititorilor înrăiți, anunță-ți prietenii care ar dori să-și petreacă seara într-un mod plăcut,  dar și util.

O nouă lansare de carte va avea loc pe 24 noiembrie 2016ora 18:00. Evenimentul se va desfășura în Chișinău, la restaurantul Villa Garden.

Este vorba despre lansarea romanului „Artista” al Adrianei Ungureanu.

Adriana Ungureanu nu este doar o simplă scriitoare.  În prezent colaborează cu o universitate în calitate de cadru didactic asociat,  este senior editor la revista științifică Cross Cultural Management,  susține seminarii de comunicare părinte – copil și pentru femeile aflate în proces de schimbare a vieții lor, se implică în acțiuni de susținere a antreprenoriatului.  Este imposibil să nu remarcăm cât de dinamică este această minunată doamnă.

Pentru a o cunoaște puțin înainte de a veni la lansare, puteți accesa site-ul care vă va direcționa spre blogul ei.

Cititind câteva dintre articolele scriitoarei am observat că este o femeie puternică,  inteligentă și foarte ambițioasă.

În unul dintre articolele sale menționează faptul că : „ … de multe ori, în viață,  facem ceea ce trebuie, lăsăm deoparte ceea ce ne place și ce ne împlinește la nivel sufletesc.” Cu toate acestea a obținut destul de multe și e evident că îi place ceea ce face.

O dovadă neîndoielnică că face nu doar ceea ce trebuie sunt cărțile sale : „Femeia la 40 de ani.  Pe Facebook” este prima sa carte de succes,  urmată de „M-am născut să te întâlnesc”,  scrisă sub presiunea doctoratului în faza lui de final. „Artista” este al treilea roman al său despre care scriitoarea afirmă că este cartea sa preferată. De ce? Urmează să aflăm joi.

Am început să lecturez romanul doamnei Ungureanu zilele acestea pentru „a testa produsul pe propria-mi piele”  și pentru a mă asigura și a vă asigura că într-adevăr este o carte care merită să fie nu doar răsfoită,  dar și devorată pagină cu pagină.

Ceea ce m-a amuzat chiar de la început a fost coincidența faptului că acum mă aflu în Cluj și chiar în Cluj începe viața acestei Artiste, născută de  părinți la fel de ambițioși ca și ea.

În seara evenimentului veți putea să procurați romanul scriitoarei Adriana Ungureanu, „Artista” cu doar 175 de lei. Pe lângă aceasta cei sau cele care vor cumpăra cartea vor avea parte de o mică surpriză din partea scriitoarei.

Pentru cei mai curioși, vă las mai jos trailerul acestei cărți.

 

Ne vedem joi!

Cu drag, 
Georgiana

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s