Romanul „La limită” de Diana Farca, lansat la Chișinău

Tânăra scriitoare timișoreancă Diana Farca și-a lansat pimul său roman, „La limită” la Chișinău, la Paprika Wine Pub.

O scriitoare fermecătoare atât la trup, cât și la suflet care a reușit să ne fascineze prin povestea din spatele romanului său, dar și prin experiența sa de viață. Diana are doar 27 de ani, a terminat cursurile Colegiului Național Bănătean, secția Științe Sociale, este licențiată în drept și are un masterat în dreptul afacerilor. În ceea ce privește viața profesională a Dianei, aceasta a început chiar de la 16 ani.

De-a lungul carierei sale a fost foarte activă, a lucrat în diferite domenii. „Este exact precum fac femeile când își caută un Făt-Frumos și ajung să găsească un bărbat cuminte. Așa am făcut și eu cu vocația mea.” ni se destăinuie Diana. Dacă doriți să cunoașteți mai multe detalii, îi puteți citi biografia pe site-ul său oficial.

Evenimentul a început prin prezentarea de către Tatiana Slivca a principalelor femei nu doar frumoase, dar și inteligente care au organizat tot ceea ce a urmat: Victoria Anna, fondatoarea Clubului Cititoarelor Moderne și Cristina Doba, fondatoarea Elibrăriei online. Datorită lor scriitoarea a fost primită cu brațele deschise de către cititoarele basarabence.

O sală mult prea mică pentru numărul doritoarelor de a fi prezente la destăinuirea Dianei.

Te aștepți să apară în față o scriitoare extrem de mândră grație aprecierilor mai mult pozitive, decât negative de care s-a bucurat romanul său de debut. În realitate însă am avut ocazia să cunoaștem sufletul frumos, inocent și cald al Dianei. Este imposibil să o cunoști pe Diana Farca sau să-i asculți povestea, fără să nu o îndrăgești.

Prima lansare a romanului „La limită” a avut loc la Timișoara, fiind urmată de a doua lansare la București, a treia la Alba Iulia, a patra la Râmnicu Vâlcea și a cincea la Chișinău. Romanul a fost scris timp de două luni cu mici pauze pentru rutina zilnică, în Suedia, în liniștea de lângă Marea Nordului.

Prima copie a romanului din familia ei a fost citită de către tatăl său, căruia i-au dat lacrimile. „Dar știți cum sunt bărbații… Ei nu recunosc că plâng. Mi-a zis că-l doare ochiul.”

Scriitoarea mărturisește că  a început să lucreze la un alt roman „Spitalul”, despre care nu a dorit să ne dea prea multe detalii, dar ne-a promis că-l va lansa și la Chișinău.

Evenimentul s-a încheiat prin oferirea autografelor cititoarelor care nu au ezitat să procure câte o carte cu romanul pe care abia aștept și eu să-l lecturez.

Această prezentare necesită JavaScript.

Sursă foto

Cu drag,
Georgiana F

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s